tre

TRE-viikkotunnit

Maltatko pysähtyä ja tehdä harjoituksen säännöllisesti? Jumittaako tärinäsi samassa kohtaa kehoasi? Onko yksin tehdessä tärinäsi laimeaa? Kiinnostaako kuulla muiden kokemuksia ja saada niistä lisävinkkejä?
Nämä edellä mainitut seikat ovat useille tuttuja, nyt sinulla on mahdollisuus saada ohjatulla viikkotunnilla tarvittavaa yksilöllisistä lisäbuustia omaan harjoitukseen.
TRE-menetelmä on ollut vuodesta 2016 aktiivisesti mukana elämässäni, keväällä 2019 valmistuin TRE-ohjaajaksi. Olen tehnyt yksilöohjauksia että ryhmäohjauksia. Olen havainnut, että tärinälle antautuminen on usein antoisampaa ohjatussa ryhmässä. Ryhmän tuki ja luottamus sekä ohjaajan turvallinen tilanpito että hyväksyvä läsnäolo on koettu usein syventävän harjoitusta. Pidän ryhmäkoon pienenä, jotta jokainen osallistuja saa tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta sekä kokemuksen, että on saanut tulla kuulluksi ja nähdyksi. Koen tämän hyvin tärkeänä osana tehdessä harjoitusta ryhmän kanssa.
Viikkotunti on tarkoitettu niille joille menetelmä on jo entuudestaan tuttu. Jos sinua alkoi kiinnostamaan TRE, mutta menetelmä on vielä tuntematon, niin ota rohkeasti yhteyttä. Teen yksilöohjauksia, jonka jälkeen voit osallistua viikkotunnille.
VARUSTEET
Joustavat vaatteet ja jumppa/joogamatto
ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTEIDOT
Vapanaatuulissa@gmail.com
HINTA
18€ / krt
5 x 80€
10 x 150€
PAIKKA
Kuokkalan Jokivarsi,
tarkempi osoite ilmoittautumisen yhteydessä
OHJAAJA
Sertifioitu TRE-ohjaaja
Virpi Makkonen
AJANKOHTA
torstai klo 17.30-18.30

Osallistu facebookissa tai ottammalla yhteyttä

Ota yhteyttä

Sähköposti: vapaanatuulissa@gmail.com